Αγγλικά
  Ελληνικά
BatteryUpgrade.gr DustDeal.gr
$
LightUpgrade.gr
  • Ο Συνεργάτης σας στον Φωτισμό!
  • Έχετε Ερωτήσεις; Στείλτε μας e-mail στο: info@LightUpgrade.gr
Αρχική | Προϊόντα | Ο λογαριασμός μου | Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Εγγύηση
  30-μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Ο στόχος μας σε κάθε παραγγελία: Ένας ικανοποιημένος πελάτης. Επιπλέον, πέρα απο την εγγύηση και την διαδικασία αριθμού επιστροφής προϊόντων για ελλατώματα, σας δίνουμε επίσης 30-μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Εάν το προϊόν δεν είναι αυτό που περιμένατε ή έχετε αλλάξει γνώμη, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Ζητάμε όμως το προϊόν να αποσταλεί πίσω στην μη ανοιγμένη συσκευασία του μέσα σε 30 μέρες μετά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε λάβετε υπ\'όψην σας: για να περάσετε τις προϋποθέσεις για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, πρέπει πρώτα να επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης και να περιμένετε οδηγίες πριν να στείλετε πίσω το προϊόν σας
  Εγγύηση
12 μήνες εγγύηση

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση 12 μηνών. Η εγγύηση είναι χρησιμοποιήσημη μόνο εάν ο αγοραστής έχει χρησιμοποιήσει ένα εγκατεστημένο προϊόν σωστά στην συσκευή και έχει χειριστεί σωστά.

Παρακαλούμε σημειώστε πως οι λάμπες είναι αναλώσιμες. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες όπως αναγράφονται από τον κατασκευεστή του επαγώγιμου η του φωτιστικού αντικειμένου.

  Αριθμός επιστροφής προϊόντος (RMA)

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με κάποιο προϊόν που αγοράσατε από εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μας πρώτα. Θα επεξεργασθούμε το αίτημά σας και θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε. Εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να φτιαχτεί μεσω του τμήματος υποστήριξής μας, θα σας δημιουργήσουμε έναν αριθμό RMA (Δικαιοδοσία Επιστροφής Αντικειμένου) για εσάς. Σας συνηστούμε να επιστρέψετε το προϊόν σε έναν σφιχτό φάκελο (με φουσκάλες). Παρακαλούμε φροντίστε το RMA να φαίνεται στο εξωτερικό μέρος του φακέλου και να είναι γραμμένο σε ένα χαρτί μέσα στο φάκελο. Μέσω του RMA μπορούμε να ταυτοποιήσουμε το αντικείμενο που μας επιστρέφετε όταν το παραλαμβάνουμε. Εάν η επιθεώρηση καταλήξει πως το επιστραφόν προϊόν είναι ελλατωματικό, ένα νέο προϊόν θα σας αποσταλεί χωρίς περαιτέρω χρέωση.
Παρακαλούμε σημειώστε: δεν μπορούμε να επεξεργασθούμε επιστραφόντα προϊόντα εάν δεν έχετε λάβει αριθμό RMA.Παγκόσμια ΔΩΡΕΑΝ Αποστολη!


LightUpgrade.gr: Ασφαλές Κατάστημα - Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας - Ασφαλής πληρωμές PayPal
LightUpgrade.gr Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - μάθετε περισσότερα Verified by Visa - μάθετε περισσότερα American Express

copyright © 2004 - 2019


Για να φροντίσουμε πως η ιστοσελίδα μας δουλεύει σωστά, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστη την πολιτική cookie μας. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, υποθέτουμε πως συμφωνείτε.

Συμφωνώ
X